50 Cent

Jag vaknar av att 50 Cent sjunger om sina Manny Men ljudande från min mobil. Musiken har gått på repeat hela natten. Det innebär att jag rent i sömnen stängt av väckarklockorna. Trillar in på kontoret kvart i elva.

Igår satt jag uppe till halv tre, jobbade gjorde jag lite grand men jag kolla sista avsnitten på Nip Tuck i sesong fem. Fy fan va trist att det var slut!

Jag hade ett möte med en gammal klasskamrat igår, hon kom upp på middag hos mig och vi har inte setts på 8 år, förutom de där tre gångerna man sprungit på varandra på stan. Lika trevlig som förr och lika virrig och galen. Det var riktigt trevligt. Jag rökte också… Inne… Jag har dåligt samvete idag. Jag har ju varit rökfri i mer eller mindre tre veckor nu och igår var första vardagen ja rökte på. Inte coolt! Men va fan, man är ju bara människa, okej att jag är lite bättre än alla er, men ändå.

Onsdag idag, då blir det gymmet, får se om jag släpar med mig Fredrik, jag vet inte än om jag ska träffa Niclas ikväll eller om jag ska ställa in det. Jag är så jävla seg nämnligen. Ska jag köra idag igen så kommer det bli tungt att gå ut med Niclas plus att jag ska inte dricka mer denna veckan. Förutom fredag och lördag.

Fredag får jag ett besök som stannar över hela helgen. Det ser jag fram emot.

Nu måste jag jobba lite för det är ju snart lunch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *