Speciell dag

Vad är det egentligen för speciellt med denna dag?

Det är en dag då alla hopplösa och då menar jag människor utan hopp, de är dagen de kan få en chans. Alla par gör nåt sött och går kanske på en mysig bio, lagar en söt middag, går ut och käkar, gör något ihop. Danni kommer väcka Sandra med champagne och sen mata henne med allt hon älskar och sen kommer de ta in på ett hotell i en smekmånads svit bara för att Danni alltid ska vara värst. Hoppas de inte är så nu för han har inte sagt nåt.

Elita ska hyra sig en kille och alla kvinnor jag känner ska på en eller annan dejt. Jag säger bara Stackars oss män som en gång om året blir slitna i som om vi vore köttstycken. Min Valentin är sedan länge planerad men under de senaste 10 dagarna har jag blivit tillfrågad av ett antal som jag ser som passerade prospects. Nej, jag tänker inte gå ut med någon ”bara för att” och nej, ja har inte hört från dig på 3 månader, varför ska Jag lägga min tid på dig? Jag ska göra något sött med den söta Charlotte och det är spikat, punkt!

Jag förstår dock inte varför det ska vara en sån stor grej. Sara Varga kommer förmodligen skriva en sån om hennes brustna hjärta och sen blogga om hur otroligt snäll hennes gaykompis Tony är som ställde in sin dejt för att sitta hemma och kolla Pretty Woman och äta godis med henne, för de är ju ändå så att hon är kvinna och det är synd om henne.

Vi i härskarkönet får stå ut med mycket men det här puttinuttet med alla hjärtans dag står mig upp i halsen. det är en mysig lördag, som alla andra djävla lördagar.

Mitt tips till alla män där ute som läser, om ni sitter på en ”dejt” med en tjej som är kompis med din systers tjejkompis som du blev påtvingad bara för att hon inte hade någon och hennes vänner inte tillät att hon satt ensam hemma. Om ni sitter i den situationen så fråga efter halva måltiden om hon brukar kräkas efter maten. Säg och påtala hur bra det är för figuren med att kräkas, insistera på att hon ska göra det efter ni ätit färdigt och vips kommer träffen avslutas snabbare än kvickt. För inse, ingen tjej sätter ihop sin kompis med en snygg tjej på en date. De vill ju inte ge bort dig till nån som ser bra ut. Allt grundar sig på att kvinnor i grund och botten aldrig är vänner utan bara allierade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *